ČETVRTA OBAVIJEST povodom provođenja mjera zaštite od korona virusa (COVID – 19)

Obavještavamo cijenjene korisnike vodnih usluga da u okviru postupnog ublažavanja restrikcija vezanih uz pandemiju virusa COVID-19, Međimurske vode d.o.o. s danom 04.05.2020. godine (ponedjeljak) ponovno uspostavljaju rad blagajne i odnosa s korisnicima za obavljanje usluga na šalterima, u prizemlju zgrade Međimurskih voda d.o.o. Matice hrvatske 10, Čakovec

u razdoblju od 7.00 do 15.00 sati.

Rad sa strankama provodit će se uz strogo poštivanje preporuka i uputa HZJZ:

Ulazak u zatvoreni prostor dozvoljen je za dvije osobe istodobno, uz fizičku distancu od 2 m u svim smjerovima (jedna osoba za blagajnu i jedna osoba za odnose s korisnicima).

Preporučuje se što kraći boravak u zatvorenom prostoru.

Preporučuje se nošenje maski za lice te dezinfekcija ruku (dispenzer je dostupan na ulazu).

Osoblje Međimurskih voda će prilikom interakcije sa strankom koristiti zaštitnu masku, rukavice te dezinfekcijsko sredstvo te će osiguravati razmak od minimalno 2 metra između djelatnika i stranke.

Plaćanje računa bez provizije moguće je i na platomatima koji se nalaze u ulaznom prostoru prizemlja zgrade te je dozvoljen ulaz za 2 osobe u taj prostor radi korištenja platomata.

Svima našim korisnicima vodnih usluga želimo dobro zdravlje te molimo za suradnju tijekom ublažavanja restrikcija vezanih uz bolest COVID-19 radi zaštite zdravlja svih sudionika u međusobnim odnosima.

Skip to content