Međimurske vode potpisale ugovor za nadzor radova na aglomeraciji Mursko Središće

ČAKOVEC – U Međimurskim vodama potpisan je ugovor za usluge nadzora nad sustavom odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Aglomeracije Mursko Središće. Ugovor su potpisali direktor Međimurskih voda, Vladimir Topolnjak i Dario Markanović, ispred zajednice ponuditelja Promacon d.o.o. iz Bjelovara, Rescon d.o.o. iz Čakovca i VD Projekt d.o.o. iz Pušćina, a vrijedan je 3.480.000,00 kn bez PDV-a.

Ugovorom je obuhvaćeno provođenje stručnog nadzora nad izgradnjom sustava odvodnje i uređaja za pročišćavanje otpadnih voda. Ukupno očekivano trajanje nadzora je 28 mjeseci odnosno usluga završava 1 mjesec od izdavanja posljednje potvrde o preuzimanju po pojedinom ugovoru o građenju.

„Iznimno nam je drago da su Međimurske vode u posljednjih mjesec dana potpisale 4 ugovora za dva važna projekta izgradnje sustava odvodnje, sufinancirana iz Kohezijskog fonda Europske unije. Prošlog tjedna potpisan je ugovor za izgradnju sustava odvodnje pa su time stvoreni svi preduvjeti da u vrlo kratkom roku krenu radovi na aglomeraciji Mursko Središće. Posebno želimo naglasiti da će svim budućim korisnicima sustava odvodnje i pročišćavanja aglomeracije Mursko Središće, a koji su potpisali s Međimurskim vodama d.o.o. ugovor o priključenju, biti osiguran u sklopu izgradnje sustava odvodnje besplatan kanalizacijski priključak“, izjavio je direktor Međimurskih voda, Vladimir Topolnjak.

Skip to content