2

Dana 28.09.2018. godine s početkom u 12,00 sati u Domu kulture u Svetoj Mariji započelo je potpisivanje ugovora o priključenju objekata na javni sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda za naselja u sastavu Općine Sveta Marija (Sveta Marija i Donji Mihaljevec).

Predstavnici Međimurskih voda Čakovec pripremili su prijedloge ugovora za sve buduće korisnike javnog sustava odvodnje i pročišćavanja koji su prikupili dokumentaciju za pripremu ugovora i suglasili se sa položajem kanalizacijskog priključka na skici priključka.

Obzirom na veliki odaziv građana, do 18,00 sati sklopljeno je ukupno 198 ugovora o priključenju na javni sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda u naselju Sveta Marija (118 kom.) i naselju Donji Mihaljevec (80 kom.).

Građani koji nisu potpisali pripremljeni ugovor o priključenju, mogu doći na potpisivanje ugovora u prostorije Međimurskih voda u Čakovec, svaki radni dan od 7,00 -15,00 sati u prizemlje poslovne zgrade – u Odnose s korisnicima.

 Obzirom da djelatnici Međimurskih voda i nadalje prikupljaju podatke za ugovore i izrađuju skice budućih priključaka dolaskom na adrese budućih korisnika u Svetoj Mariji i Donjem Mihaljevcu, u narednom razdoblju pripremit će se prijedlozi ugovora za preostale buduće korisnike javnog sustava odvodnje i pročišćavanja.

Završno drugo potpisivanje ugovora o priključenju na javnu odvodnju za preostale korisnike održat će se dana 12.10.2018. godine (petak) u vremenu od 12,00-18,00 sati, u Domu kulture Sveta Marija.

Na potpisivanje ugovora potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu.

Skip to content