Potpisan ugovor o dobavi vozila za održavanje sustava odvodnje sufinanciranog sredstvima Europske unije

U srijedu 17.02.2016. godine u prostorijama “Međimurskih voda” d.o.o. upriličeno je svečano potpisivanje Ugovora o javnoj nabavi za „DOBAVU VOZILA ZA ODRŽAVANJE SUSTAVA ODVODNJE“ u okviru Projekta „SUSTAV ODVODNJE I PROČIŠĆAVANJA OTPADNIH VODA AGLOMERACIJE ČAKOVEC“  vrijednog 2.598.400,00 kuna koji Europska unija sufinancira  iz strukturnih fondova sa 73 posto, Hrvatske vode 10 posto, Ministarstvo 10 posto i Lokalna komponenta 7 posto. EU.
Predmet Ugovaranja  je specijalno vozilo ukupne zapremnine spremnika od 12.500 litara namijenjenog čišćenju i uklanjanju nečistoća iz kanalizacijskih cijevi, te njihovom transportiranju do mjesta deponiranja, sa mogućnošću recikliranja usisane vode i njezinog ponovnog korištenja za ispiranje. Spremnik je podijeljen na dva dijela sa pomičnom pregradnom stijenom, koju je moguće pozicionirati u različitim položajima (omjerima) za čistu vodu i otpadnu vodu ovisno o namjeni vozila za čišćenje ili ispiranje kanalizacije.
U otvorenom postupku javne nabave za „DOBAVU VOZILA ZA ODRŽAVANJE SUSTAVA ODVODNJE“ koje su Međimurske vode d.o.o. pokrenule krajem prošle godine kao najpovoljnija ponuda odabrana je ponuda tvrtke AGRA TRGOVINA d.o.o. Zagreb.
Potpisivanju Ugovora o nabavi prisustvovali su direktor Međimurskih voda d.o.o. Čakovec Vladimir Topolnjak, direktor Agra trgovine d.o.o. Zagreb Srećko Oroz,  direktor Hrvatskih voda – Vodnogospodarskog odjela za Muru i gornju Dravu Leonard Sekovanić i voditelj Odjela nabave Međimurskih voda d.o.o.  Željko Bedić.

Skip to content