Potpisivanje ugovora o priključenju objekata na javni sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda u Murskom Središću i Sitnicama

MSredisce1

Dana 24.05.2019. od 12 do 17 sati održalo se potpisivanje ugovora o priključenju objekata na javni sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda za područje naselja Mursko Središće u prostorijama Turističko-informativnog centra na Trgu braće Radića u Murskom Središću te za područje naselja Sitnice u prostorijama VMO Sitnice i udruge mladih Roma, Sitnice 33.

Predstavnici Međimurskih voda Čakovec pripremili su prijedloge ugovora za sve buduće korisnike javnog sustava odvodnje i pročišćavanja koji su prikupili dokumentaciju za pripremu ugovora i suglasili se sa položajem priključka na skici priključka do 23.05.2019. godine.

Zahvaljujući dobrom odazivu građana, do 17,00 sati sklopljeno je ukupno 207 ugovora o priključenju na javni sustav odvodnje u Murskom Središću te 50 ugovora o priključenju na javni sustav odvodnje u Sitnicama, a koji će se graditi u sklopu EU projekta „Sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Mursko Središće“.

Obavještavamo građane Grada Mursko Središće da će se održati drugi, završni krug potpisivanja ugovora za sve građane koji još nisu potpisali ugovore o priključenju na javni sustav odvodnje s područja naselja Mursko Središće, Sitnice, Hlapičina i Peklenica i to dana 14.06.2019. godine u Murskom Središću od 11,00 – 17,00 sati u prostorijama Turističko-informativnog centra na Trgu braće Radića, Mursko Središće.

Također, građani mogu doći na potpisivanje ugovora svaki radni dan od 7,00 -15,00 sati u prostorije Međimurskih voda u Čakovec, Matice hrvatske 10, Čakovec, u prizemlje poslovne zgrade – u Odnose s korisnicima, ukoliko im je izrađena položajna skica priključka.

MSredisce5

Skip to content