Potpisivanje ugovora o priključenju objekata na javni sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda u Općini Selnica

Dana 29.03.2019. godine s početkom u 11,00 sati u Selnici, u zgradi Općine Selnica održalo se potpisivanje ugovora o priključenju objekata na javni sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda za područje Općine Selnica, koji će se graditi u sklopu EU projekta „Sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Mursko Središće“.

Predstavnici Međimurskih voda Čakovec pripremili su prijedloge ugovora za sve buduće korisnike javnog sustava odvodnje i pročišćavanja koji su prikupili dokumentaciju za pripremu ugovora i suglasili se sa položajem priključka na skici priključka do 28.03.2019. godine.

IMG-Selnica1-V

Zahvaljujući dobrom odazivu građana, do 17,00 sati sklopljeno je ukupno 145 ugovora o priključenju na javni sustav odvodnje u Selnici, za ulice: Braće Radića, Bukovčak, Čakovečka, Črna mlaka, Dr. Vinka Žganca, Frankopanska, Poljska, Gospodarska, Starčevićeva, Školska, Zebanska, ulica Zrinskih i Jelačićev trg.

Građani koji nisu dosad potpisali pripremljeni ugovor o priključenju na javni sustav odvodnje, a izrađena im je skica priključka kao i građani kojima će se tek izraditi skica priključka mogu doći na potpisivanje ugovora svaki radni dan od 7,00 -15,00 sati u prostorije Međimurskih voda u Čakovec, Matice hrvatske 10, Čakovec, u prizemlje poslovne zgrade – u Odnose s korisnicima.

IMG-Selnica2-V

Skip to content