Potpisivanje ugovora o priključenju objekata na javni sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda u Općini Vratišinec

IMG-2
Vratišinec, u općinskoj vijećnici

Dana 15.03.2019. godine s početkom u 11,00 sati u Vratišincu, u zgradi Općine i u Gornjem Kraljevcu u Društvenom domu održalo se potpisivanje ugovora o priključenju objekata na javni sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda za područje Općine Vratišinec, koji će se graditi u sklopu EU projekta „Sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Mursko Središće“.

Predstavnici Međimurskih voda Čakovec pripremili su prijedloge ugovora za sve buduće korisnike javnog sustava odvodnje i pročišćavanja koji su prikupili dokumentaciju za pripremu ugovora i suglasili se sa položajem priključka na skici priključka do 14.03.2019. godine.

Obzirom na veliki odaziv građana, do 17,00 sati sklopljeno je 180 ugovora o priključenju na javni sustav odvodnje u naselju Vratišinec ili 81% i 101 ugovor o priključenju u naselju Gornji Kraljevec ili 90 %.

Građani koji nisu dosad potpisali pripremljeni ugovor o priključenju na javni sustav odvodnje, a izrađena im je skica priključka kao i građani kojima će se tek izraditi skica priključka mogu doći na potpisivanje ugovora svaki radni dan od 7,00 -15,00 sati u prostorije Međimurskih voda u Čakovec, Matice hrvatske 10, Čakovec, u prizemlje poslovne zgrade – u Odnose s korisnicima.

IMG-3

Skip to content