Za aglomeraciju Mursko Središće isporučeno specijalno vozilo za pražnjenje septičkih i sabirnih jama

ČAKOVEC, 18. ožujka 2020. – U sklopu infrastrukturnog projekta „Sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda  aglomeracije Mursko Središće“ Međimurske vode d.o.o. organizirale su primopredaju opreme i specijalnog vozila za pražnjenje septičkih i sabirnih jama zapremnine 9 m3.

Ugovor za  isporuku opreme i specijalnog vozila, uključujući obuku osoblja Međimurskih voda d.o.o., vrijedan 869.100,00 HRK bez PDV-a, sufinanciraju iz Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“, Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, Hrvatske vode i jedinice lokalne samouprave (grad Mursko Središće, općina Sveti Martin na Muri, općina Selnica i općina Vratišinec), a Međimurske vode su ga sklopile sa tvrtkom BENUSSI d.o.o. iz Fažane.

Primopredaji vozila i opreme prisustvovali su iz Međimurskih voda – direktor Vladimir Topolnjak, voditelj projekta Kristijan Vuk, voditelj odjela odvodnje Nevenko Tkalčec  te iz tvrtke Benussi d.o.o. voditelj prodaje Marko Širić, voditelj postprodaje Igor Matković i suradnici.

Specijalno vozilo za pražnjenje septičkih i sabirnih jama koristit će se na području aglomeracije Mursko Središće, točnije u naseljima: Zebanec Selo, Gornji Zebanec, Donji Zebanec, Štrukovec, dijelu naselja  Selnica te  u Gradiščaku.

„Vozilo je isporučeno u ugovorenom roku od 180 dana od datuma potpisa ugovora “, izjavio je Vladimir Topolnjak, direktor Međimurskih voda d.o.o., dodavši kako je nakon uspješne primopredaje vozila i pregleda isporučene opreme, provedena i obvezna edukacija za upravljanje isporučenim, koju su prošli djelatnici Međimurskih voda d.o.o.  Svi operatori koji su prošli edukaciju  dobili su certifikate o izvršenoj obuci.

„Bilo nam je zadovoljstvo odraditi ovaj ugovor i uvjereni smo u kvalitetu isporučene opreme i specijalnog vozila“,  izjavio je voditelj prodaje Marko Širić iz tvrtke Benussi d.o.o.

Skip to content