Obavijest korisnicima novoizgrađenih sustava odvodnje otpadnih voda u naseljima aglomeracije Donja Dubrava!

Međimurske vode obavještavaju mještane naselja na području aglomeracije Donja Dubrava (Cirkovljan, Draškovec, Hemuševec, Čukovec, Oporovec, Donji Mihaljevec, Sveta Marija, Donji Vidovec, Donja Dubrava i Kotoriba) da je izgradnja sustava odvodnje u njihovim naseljima pri kraju i da su u tijeku tehnički pregledi izgrađenih sustava, a koji se planiraju do kraja provesti tijekom listopada ove godine. Također su pri kraju i radovi na izgradnji centralnog uređaja za pročišćavanje u Donjoj Dubravi, s planiranim početkom pokusnog rada 23.10.2023. godine.

Time će biti stvoreni uvjeti za priključivanje krajnjih korisnika na novoizgrađene sustave odvodnje, koje će započeti nakon provedbe tehničkih pregleda za izgrađene sustave odvodnje, odnosno nakon početka pokusnog rada uređaja za pročišćavanje.

Stoga pozivamo sve korisnike u naseljima na području aglomeracije Donja Dubrava, da počevši s 23.10.2023. godine počnu vršiti fizičko priključenje vlastitih internih instalacija na izvedeno kontrolno okno za priključenje.

Za sve dodatne informacije oko priključenja pozivamo mještane da nas kontaktiraju na brojeve telefona:

  • 040/373-714
  • 040/373-716,

odnosno na mail adresu:

 Vaše Međimurske vode!

Skip to content