Oglas za zasnivanje radnog odnosa

OGLAS

     za zasnivanje radnog odnosa

Tehničar za otkrivanje kvarova (na javnom vodoopskrbnom sustavu) – 1 izvršitelj/ica

Uvjeti: srednja stručna sprema (SSS)

Radno iskustvo: barem 1 godinu, prednost poznavanje problematike gubitaka vode

Vozačka dozvola: B kategorija

Radni odnos se zasniva na određeno vrijeme od 12 mjeseci, uz probni rok od 3 mjeseca

OPIS POSLOVA I RADNIH ZADATAKA: radi na otkrivanju kvarova raspoloživom opremom u timu za rješavanje gubitaka vode, radi mjerenja tlaka, protoka i sl., te balansiranje i regulaciju tlaka na vodoopskrbnom sustavu, radi na priključenju novoizgrađenih cjevovoda na postojeći sustav, uz potreban nadzor nad kakvoćom vode u cjevovodu, preventivno održavanje uređaja i opreme koji su ugrađeni u sustav vodoopskrbe, radi na unapređenju sistema rada i metoda smanjenja gubitaka vode za piće, prema ukazanoj potrebi neposredno pristupa otklanjanju važnijih kvarova.

Zamolbe s dokazima o ispunjavanju uvjeta, dostaviti na adresu: Međimurske vode d.o.o. Čakovec, Ul. Matice hrvatske 10, 40000 Čakovec, do 05.03.2021. godine.

U skladu s politikom zaštite osobnih podataka Međimurskih voda d.o.o. sva zaprimljena dokumentacija temeljem ovog oglasa (zamolbe kandidata i dokazi o ispunjavanju uvjeta te ostali podaci koje kandidati dostavljaju dobrovoljno) biti će vraćena na zahtjev kandidata, odnosno trajno uništena u roku od 18 mjeseci nakon odabira kandidata te ista neće biti korištena za druge natječaje za zapošljavanje ili u druge svrhe.

Skip to content