OGLAS za zasnivanje radnog odnosa

MEĐIMURSKE VODE d.o.o. ČAKOVEC, Matice hrvatske 10 objavljuju

OGLAS za zasnivanje radnog odnosa

Ispitivač/ica II (za ispitivanje nepropusnosti i TV inspekcijsko snimanje sustava odvodnje) – 1 izvršitelj/ica

Uvjeti: SSS –  prednost tehnički smjer

Radno iskustvo: nije potrebno

Vozačka dozvola: B kategorija

Radni odnos se zasniva na određeno vrijeme od 12 mjeseci uz mogućnost produljenja na neodređeno vrijeme. Probni rok je 3 mjeseca.

OPIS POSLOVA I RADNIH ZADATAKA: vrši ispitivanje vodonepropusnosti, funkcionalnosti i strukturalne stabilnosti cjevovoda, revizijskih okana i hidrotehničkih objekata metodama voda i zrak u skladu sa normama. Vrši TV-inspekcijsko snimanje sustava odvodnje traktor kamerom i ostalom opremom koju sadrži vozilo za TV-inspekcijsko snimanje, rad sa vozilom-strojem za čišćenje kanalizacije kod visokotlačnog strojnog ispiranja cijevi sustava odvodnje i osiguranje – ograđivanje revizijskih okana te čišćenje sustava odvodnje s ostalom opremom za održavanje kanalizacije.

Zamolbe s dokazima o ispunjavanju uvjeta, dostaviti na adresu: Međimurske vode d.o.o. Čakovec, Ul. Matice hrvatske 10, 40000 Čakovec, do 17.03.2021. godine.

U skladu s politikom zaštite osobnih podataka Međimurskih voda d.o.o. sva zaprimljena dokumentacija temeljem ovog oglasa (zamolbe kandidata i dokazi o ispunjavanju uvjeta te ostali podaci koje kandidati dostavljaju dobrovoljno) biti će vraćena na zahtjev kandidata, odnosno trajno uništena u roku od 18 mjeseci nakon odabira kandidata te ista neće biti korištena za druge natječaje za zapošljavanje ili u druge svrhe.

Skip to content