Aglomeracija Novo Selo na Dravi

Poštovani mještani naselja: Kuršanec, Šandorovec, Totovec i Novo Selo na Dravi

obavještavamo Vas da su Međimurske vode d.o.o. Čakovec kao nositelj investicije, započele izgradnju Odvodnog sustava Novo Selo na Dravi. Odvodnim sustavom su obuhvaćena naselja Kuršanec, Šandorovec, Totovec i Novo Selo na Dravi. Ukupno će se izgraditi 17,3 km sanitarne kanalizacijske mreže s 3 precrpne stanice. Izvođač radova je Zajednica ponuditelja koju čine : Tegra d.o.o. Čakovec, Hidrotehnika d.o.o. Savska Ves i Aquatehnika d.o.o. Varaždin. Stručni nadzor nad izvođenjem radova obavljati će Safage d.o.o. Zagreb i Rescon d.o.o. Čakovec. Završetak izgradnje sustava predviđa se u roku od 18 mjeseci, odnosno 3. mjesec 2016. godine.

Posebno Vam skrećemo pažnju na to da će u tijeku izvođenja radova svako kućanstvo obići predstavnik Međimurskih voda, a radi dogovora oko smještaja kontrolnog revizijskog okna na Vašoj parceli. U pravilu se isto smješta 1 m iza međe parcele, a unutar ograde.

Izvođač radova na Uređaju za pročišćavanje otpadnih voda Novo Selo na Dravi je Zajednica ponuditelja koju čine Međimurje graditeljstvo d.o.o. Čakovec – Edtmayer d.o.o. Selnica. Stručni nadzor nad izvođenjem radova obavljati će Safage d.o.o. Zagreb i Rescon d.o.o. Čakovec. Predviđeni rok završetka radova je 9. mjesec 2016. godine. Lokacija budućeg uređaja je izvan naselja Novo Selo na Dravi uz drenažni kanal HE Čakovec.

Kako će izgradnja kanalizacije trajati kroz duži vremenski period, odnosno kroz sve vremenske uvjete koji će svojom pojavom uzrokovati određene poteškoće (blato, prašina, udarne rupe i sl.) molimo Vas ovom prilikom za strpljenje i razumijevanje.

Posebno apeliramo na vozače radi strpljenja u prometu, s obzirom da će se isti na pojedinim dionicama odvijati otežano uslijed izvođenja radova, kao i da poštuju prometnu signalizaciju vezanu uz privremenu regulaciju prometa.

Za eventualne nejasnoće molimo obratite se na adresu Međimurskih voda d.o.o. Matice hrvatske 10, Čakovec, ili na besplatni telefon: 0800/313111 odnosno e-mail: voda@medjimurske-vode.hr.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji!

Vijesti